Kategori:
Corona virüsü Çin içerisinde Kasım sonu, Aralık başı gibi ortaya çıktığı biliniyor. Vuhan şehrinde ilk çıktığı düşünülen Korona virüsünün Ocak ayı içerisinde Çin'de zirveye çıktığı ve diğer ülkelerin bundan aynı Sars virüsü gibi pek etkinlenmeyeceği düşünülürken bir anda tüm dünyayı saran bir hastalık haline gelmesi insanları korkuttu. Aynı 1300'lerin başında yine Çin'nin Vuhan şehrinde ortaya çıkıp tüm bilinen dünyayı etkisi altına alması ve Avrupa'da nüfusun 3te 2sinin vefat etmesine neden olan Kara Veba gibi şuanda en çok Avrupa etkilenmiş durumda.

1789'da gerçekleşen Fransız devriminden sonra Siyonist Masonlar dünyada giderek zenginleşmenin yanı sıra, dünya devletlerinin yönetimlerini ele geçirip kontrolü aldığı dönemdir. Bu dönemden sonra ise yaptıkları eylemlerde sık sık geçmişte yaşanmış vakaların kopyalarını alarak bağnaz bir şekilde tüm insanlığa zulüm etmektedirler. Adeta göstere göstere bir çok savaş ve hastalık yaymaktadırlar. Aynı günümüzdeki korona virüsü gibi.

Microsoft sahibi Bill Gates'in Yahudi olduğuna dair bir çok söylenti vardır. Şirketin diğer kurucusu Paul Allen ve bu ikilinin en yakın dostu Steve Ballmer gibi hiçbir zaman yahudi olduğunu net bir şekilde açıklamamıştır. Fakat son 10 yıldır Bill Gates Afrikada insanlara yardım adı altında bir çok ilaç deneyleri yaptığı söylenmektedir. Net bir delilimiz yok ama söylentiler o kadar fazla ki Bill Gates'in vakfının yardım yaptığı iddaa ettiği Afrika ülkelerinde sık sık Ebola vb. hastalıklar son zamanlarda sıkça görülmektedir. Ayrıca Corona virüsü ortaya çıktığında ortaya atılan iddaa da Gates vakfının aynı ismi taşıyan bir laboratuvar çalışmalarının olduğu söylenmektedir.


Eski Süper Güçler Yıkılıp, Çin Yeni Süper Güç Yapılacak

Corona'nın ABD'den çok Çin içindeki Mason Lobisinin işidir diye düşünüyorum. Çünkü Mason lobisinin tüm varlıklarını ABD ve Avrupa ülkelerinden Çin'e kaydırdığını ve geçmişte önce İngiltere'yi, sonra ise ABD'yi nasıl süper güç yaptıysa aynı şekilde şimdi de Çin'i yeni süper güç yapmak istediğini sanırım duymayan kalmamıştır. Fakat bir eski bir süper güç yaptığını kişi tam zayıflamadan yeni süper güce geçiş yapmak oldukça zor bir kavramdır.

Çünkü Eski süper güç olan Osmanlı'nın savaşlarla zayıflatılıp, içten ajanlarla yıkılarak yerine İngiltere'nin yeni süper güç olması bir sürü sömürülen Afrika, Kızıldereli ve Asya'lıya rağmen neredeyse 200 yıl sürmüştür.

İngiltere'nin zayıflatılıp yerine Amerika'nın süper güç olma süresi ise 1. ve 2. dünya savaşı sayesinde büyük yıkım yaşayan, ekonomik olarak bu dönemde tüm varlığını kaybetmesi ve en büyük gelir kaynağı sömürgelerinin (Hindistan, Çin, Avustralya, Afrika ülkeleri vs.) neredeyse tamamını kaybetmesi ile gücünü yitirip Yahudi lobisine gırtlağına kadar borçlu olması sebebiyle süper güç görevini Amerika'ya kaptırmıştır.

Amerika ise 1700-1900 yıllarında icatların hep Avrupa'da olmasının bir tesadüf olmadığı gibi hem 2 büyük dünya savaşı hem de neredeyse tüm icatların artık Amerika'dan çıkıyor görünmesi ile büyük paralar kazanmış, bu savaşlarda zenginleşerek yeni süper güç olmuştur. Fakat Yahudi lobisi Amerika'yı ekonomik olarak süper güç yaparken, askeri bakımdan da İngiltere döneminden daha güçlü bir askeri yapı haline getirdi.

İngiltere döneminde, İngilizler askeri ve siyasi olarak süper güç konumundayken, Fransız Frangı'da dünyanın yerel parası konumundaydı. Aynı günümüzün Dolar'ı gibi bir çok ülkede uluslararası ticarette Frank çok yaygın kullanılıyordu. Amerika süper güç konumunda geçtiği dönemde ise İngiltere döneminden çok farklı bir süper güç yapısı ortaya çıktı.

Amerika hem dünyanın süper ordusu, dolar tüm dünyanın yerel parası ve Amerikan siyaseti tüm ülkelerin yönetimini etkileyen siyaset konumunda oldu. Ayrıca Amerika, sanayi döneminde dünyanın üretim üssü haline geldi. İşte Masonlar Amerika'yı süper güç yaparken tüm işlevleri ona vermesinin gücü ile Çin'in yeni süper güç olması kolay olmayacaktır elbette. Çünkü Afro Amerikan dediğimiz Evangelist amerikan siyasileri bunu hazmedemeyerek Çin'e engel olmaya çalışmaktalar.

Amerika'nın yeni Çin ipek yolunu baltalamak için bu yol güzergahındaki ülkelerde kontrol sağlarak bu yolu baltalamaya çalışması, Çin'li firmaların Amerikan pazarından çekilmesini sağlarak güçlenmesini engellemeye çalışma, Amerikan firmalarının Çin'deki üretimi Amerika'ya taşıması için baskı yapması. Çinliler de Boing uçaklarına müdahil olarak firmanın büyük zarar etmesini sağlama, Amerikannün büyük firmalarında itibar kayıpları oluşturmaya çalışma gibi çabalarını geçtiğimiz günlerde gördük.

Corona Çin Mason Lobisinin Çin'i Tek Süper Güç Yapmak İçin Çıkardığı Kontrollü Bir Hastalık Mı?

Artık Çin dünyanın ucuz ürünlerini tekel vaziyette üretiyor. Örneğin bugünlerde adı sıkça geçen kolonyanın dünyada neredeyse tek üreticinin Türkiye olmasına rağmen şisesini ve etanol gibi bazı maddelerinin tek üreticisinin Çin olması gibi. Yani siz bir ürünü kullanıma hazır halde dünyada tek üreten ülke olmanız, sizin o üründe Çin'e bağımlı olmadığınız anlamına gelmiyor. Çinde çakmak plastiğinden, çakmak taşına, araba sibobundan, sibop kapağına vs. gibi gözle görülmeyen bir çok küçük ürün üretiliyor. Tüm dünya bu küçük gözle görülmeyen ürünleri Çin fabrikalarına yaptırınca silkülasyon sayesinde en ucuz üretici konumuna gelince diğer ülkelerdeki fabrikalar artık o küçük ürünleri üreten tesislerini kapatıp daha ucuz diye Çin'den alır hale geliyorlar.

Çin Mason lobisi bu küçük ama etkili ürünlerin Çin'de üretilmesini sağladıktan sonra artık bunu 2. bir seviyeye çıkarmaya çalışmaktalar. Büyük ürünlerinde artık Çin'de üretilmesi. Örneğin; makina, araba, sağlık, silah gibi birçok büyük ve pahalı ürünü halen Avrupa ve Amerika üretip, dünyaya satıyor. İşte Çin Masonları artık bu büyük çaplı ve getirisi yüksek ürünleride eline almak için uğraşmakta.

Korona sonrası Çin'de üretim 2 ay durdu ve şimdi tekrar başladı. Avrupada ise durum kritik, çünkü Avrupa ve Amerika, Çin gibi katı karantina uygulayamaz, bu yüzden orada üretim çok daha uzun süre duracak görünüyor. Bu duraklama sürecinde tüm ürünlerin tedarik süreci Çin'den olmaya başlayacak. Böylece masonların Çin'i yeni süper güç yapma yolunda henüz tam zayıflamamış Amerika ve Avrupanın baskısı kırılmış olacak diye düşünüyorum.

Düşünün, 1 Buçuk milyar nufüslu Çin'de 3 ayda sadece 3.500 civarı kayıp oldu ve hastalık durdu gibi, hastalar iyileşmek üzere. Avrupa ise 3 haftada Çin'den daha fazla kayıp verdi. Demek ki hastalığı çıkaran da panzehri elinde olanda Çin masonları.

Bugün Bloomberg HT'de coronanın ekonomiye etkileri üzerine bir kaç üretici ile yapılan ekonomi programında üreticiler ürünleri için Çin'e ne kadar bağlı olduklarını anlatıyorlardı. Ürünlerini bitirmek için gerekli olan bazı kimyasallar ve ürünler olmadan üretimlerinin duracağını ama Çin'deki tedarik sorununun şuan giderildiğini ve bir kaç gün içerisinde üretimin normale döneceğinden bahsediyordu. Ayrıca üretimini yaptığı ürün kozmetik sektörüne ait bir üründü ve Corona öncesi Çin pazarına açılmayı planlıyorduk diyordu. Şuanda ürünlerinin Corona tedbirleri kapsamında iç piyasada lazım olması sebiyle ihracatının yasaklandığından dert yanıyordu. Şimdi ürünlerimizi sattığımız diğer dış ülkeler bu ürünleri tedarik etmek için başka üreticiler arayacak dedi. Bu dönemde üretime başlayan Çin'in bu ve bunun gibi bir çok ihtiyaç olan ürünü Avrupa ve Amerika'da hastalık durmaz ise üreten tek ülke konumunda olacak.

Böylece artık tek Çin'in süper güç oldu tescillenene kadar belki de dünyada corona belası kolay kolay durdurulamayacak olabilir. Çin halkının büyük kısmı şuanda Allah'a (C.C.) inanmıyor ve İnsanlara zarar vermekten kendilerini alı koyan pek bi ahlaki kuralları yok. Keza insanlık ve vicdan düşmanı olan Kominizm'i de 100 yıldır iliklerine kadar hisseden Çin halkında acıma duygusu neredeyse yok olmuş konuma gelmekte. Acıma, vicdan duygusu olmayan ve Allah'a (C.C.) inanmayan bir halkında kendilerini vicdanen firenleyecek bir güdü olmaması sebebiyle zulmederken Amerika'dan da Avrupa'dan da daha zalim, daha istekli olular. İşte bu bizi çok daha zor günlere itebilir, Allah (C.C.) korusun.

Allah (C.C.) hepimizi bu gözü dönmüm tüm zalimlerin zulmünden korusun. Amin.