Kategori:
Instagram ülkemizin bir çok kesimi tarafından hem kişisel hem de ticari olarak en aktif kullanılan sosyal medya platformudur. Ayrıca Whatsapp numaramızı birisine vermeden de başkalarıyla mesajlaşmak için Instagram çokça tercih edilir. Çünkü tam iletişim bilgilerimizi vermediğimiz için yazışmak istemediklerimizi dilediğimiz zaman engelleyebiliriz yada o instagram hesabımızı kapatarak bize ulaşmasını istemediklerimizden komple kurtulabiliriz.



Instagram'ın ana kullanım imkanları IOS ve Android'de yer alan Instagram uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Fotoğraf paylaşma, strory paylaşma ve mesajlaşma sadece Insgram uygulamasına özeldir. Bu uygulamalardan hesabımızla ilgili hemen herşeyi yönetebiliriz. Fakat 2 şey hariç.

Bunlardan ilki Instagram hesabımızı dondurmak istediğimiz de, 2.si ise Instagram hesabımızı komple kapatmak istediğimiz durumlarda bize uygulama çözüm sunmamaktadır.

Instagram Hesabımı Nasıl Kapatırım?

Instagram hesabımızı silmek istediğimizde bunu uygulamadan maalesef yapamaktasınız. Sadece internet tarayıcıları üzerinden instagram.com sitesine girerek yapabiliriz sadece. Aşağıdaki video da instagram hesabınızı komple nasıl sileceğinizi uygulamalı olarak anlattım. Bu videoyu izleyerek sorununuzu çözebilirsiniz.




Ayrıca instagram hesabınızı direk sileceğiniz linkede aşağıdan ulaşabilirsiniz.
https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/